Wie zijn wij?

Nieuwsgierig wie de mensen achter Poppenparade zijn?

 

Hallo! Mijn naam is Paula. Mijn kleindochter is mijn inspiratie geweest om te beginnen met het maken van poppenkleding. Sindsdien maak ik met veel liefde en plezier jurkjes, broekjes, noem maar op, voor haar en haar poppen. Als schooljuf met ruime ervaring in de onderbouw weet ik hoe de meeste poppenhoeken op scholen eruit zien. En dat terwijl het voor kinderen, jongens en meisjes, juist van groot belang voor hun ontwikkeling is dat zij het rollenspel in de poppenhoek zo reëel mogelijk kunnen beleven.
Met Poppenparade wordt de poppenhoek voorzien van leuke kleertjes en aankleding om de ontwikkeling van de kinderen op dit vlak te ondersteunen.

Paula

…en

Hoi! Mijn naam is Penny. Samen met Paula heb ik Poppenparade opgericht met als doel de ontwikkeling van kinderen te ondersteunen door zoveel mogelijk poppenhoeken te voorzien van nieuwe kleren en aankleding. Ik ondersteun Paula bij de verkoop van de poppenkleren online. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft!

Penny

Poppenparade, poppen, poppenhoek, kinderopvang, kinderhoek, poppenkleding, popje, school, crèche, kinderen, beer, kleertjes, jurkjes, poppenjurkjes, poppenwagen, poppenbedje, lakentje, slaapzakje, pop, popkleertjes, scholen, gastouder, probleem, lage kosten, goedkoop, aanbieding, sale, geen geld, garderobe, aangekleed, uitgekleed, uitkleden, aankleden, babyborn, opgeven, aanmelden, paradepaardjes, uitzwaaien, kleding inzamelen, lakens, stoffen, katoen, doll, children,